311
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Bananenbrood mix
Peak"s Bananenbrood mix Glutenvrije bananenbrood mix zonder toegevoegd suiker. De mix is ook geschikt voor consumenten met een noten allergie.
Ingrediënten
Meel (rijst, maïs, bakbananen 17%, tijgernoten "chufa"), zetmeel (aardappel, maïs), rijsmiddel (dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat), gemengde specerijen, verdikkingsmiddel: xanthaangom zout
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding 1 bananenbrood Verwarm de oven voor op 160°C. Hak 125 g dadels in stukjes. Prak 3 rijpe bananen in een kom. Klop 3 eieren los in een mengkom. Voeg 115 g zachte margarine, 70 ml melk, de gehakte dadels en geprakte bananen toe. Meng alles door elkaar, voeg daarna de bananenbrood mix toe en meng tot een homogeen beslag. Vet een cakevorm in en verdeel het beslag gelijkmatig over de vorm. Plaats het bananenbrood in de bakvorm in het midden van de oven en bak af gedurende 55 - 60 min op 160°C. Laat afkoelen buiten de bakvorm.
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant
Peak"s Free From, P.O. Box 50505, 3007 JA Rotterdam, The Netherlands
Peak"s Bananenbrood mix Glutenvrije bananenbrood mix zonder toegevoegd suiker. De mix is ook geschikt voor consumenten met een noten allergie.
Ingrediënten
Meel (rijst, maïs, bakbananen 17%, tijgernoten "chufa"), zetmeel (aardappel, maïs), rijsmiddel (dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat), gemengde specerijen, verdikkingsmiddel: xanthaangom zout
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g | |
---|---|
energie | 1527 kJ/365 kcal |
vet | 4,2 g |
- waarvan verzadigd | 0,9 g |
koolhydraten | 73,3 g |
- waarvan suikers | 2,7 g |
voedingsvezel | 5,3 g |
eiwit | 4,8 g |
zout | 1,60 g |
Gebruik
Bereiding 1 bananenbrood Verwarm de oven voor op 160°C. Hak 125 g dadels in stukjes. Prak 3 rijpe bananen in een kom. Klop 3 eieren los in een mengkom. Voeg 115 g zachte margarine, 70 ml melk, de gehakte dadels en geprakte bananen toe. Meng alles door elkaar, voeg daarna de bananenbrood mix toe en meng tot een homogeen beslag. Vet een cakevorm in en verdeel het beslag gelijkmatig over de vorm. Plaats het bananenbrood in de bakvorm in het midden van de oven en bak af gedurende 55 - 60 min op 160°C. Laat afkoelen buiten de bakvorm.
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant
Peak"s Free From, P.O. Box 50505, 3007 JA Rotterdam, The Netherlands
Meel (rijst, maïs, bakbananen 17%, tijgernoten "chufa"), zetmeel (aardappel, maïs), rijsmiddel (dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat), gemengde specerijen, verdikkingsmiddel: xanthaangom
zout
Bereiding 1 bananenbrood
Verwarm de oven voor op 160°C. Hak 125 g dadels in stukjes. Prak 3 rijpe bananen in een kom. Klop 3 eieren los in een mengkom. Voeg 115 g zachte margarine, 70 ml melk, de gehakte dadels en geprakte bananen toe. Meng alles door elkaar, voeg daarna de bananenbrood mix toe en meng tot een homogeen beslag.
Vet een cakevorm in en verdeel het beslag gelijkmatig over de vorm. Plaats het bananenbrood in de bakvorm in het midden van de oven en bak af gedurende 55 - 60 min op 160°C. Laat afkoelen buiten de bakvorm.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen
Vragen & inspiratie
Service door een gediplomeerd drogist