Peak's Broodmix vezelrijk glutenvrij 5 kilogram
Merk
Inhoud
5 Kilogram
3327
Beperkt op voorraad, bestel nu
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Broodmix vezelrijk glutenvrij
Peak`s Broodmix vezelrijk
Ingrediënten
Maïszetmeel teffmeel rijstmeel tapiocazetmeel zonnebloempitten verdikkingsmiddel (xanthaangom) lijnzaad SESAMzaad LUPINEmeel weipoeder (MELK) dextrose gejodeerd zout rijsmiddel (difosfaten, natriumcarbonaten) emulgator (SOJAlecithine) karamel calcium caseinaat (MELK) zuurteregelaar (glucono-delta-lacton)
Voedingswaarde
Gebruik
Oven: Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden. Broodbakmachine: Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant
Dafco b.v., Boxhornstraat 1, Schiedam
Peak`s Broodmix vezelrijk
Ingrediënten
Maïszetmeel teffmeel rijstmeel tapiocazetmeel zonnebloempitten verdikkingsmiddel (xanthaangom) lijnzaad SESAMzaad LUPINEmeel weipoeder (MELK) dextrose gejodeerd zout rijsmiddel (difosfaten, natriumcarbonaten) emulgator (SOJAlecithine) karamel calcium caseinaat (MELK) zuurteregelaar (glucono-delta-lacton)
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g | |
---|---|
energie | 1529 kJ/362 kcal |
vet | 5,4 g |
- waarvan verzadigd | 0,9 g |
- enkelvoudig onverzadigd | 1,4 g |
- meervoudig onverzadigd | 2,9 g |
koolhydraten | 69,8 g |
- waarvan suikers | 2,6 g |
voedingsvezel | 8,4 g |
eiwit | 6,1 g |
zout | 0,77 g |
Gebruik
Oven: Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden. Broodbakmachine: Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant
Dafco b.v., Boxhornstraat 1, Schiedam
Maïszetmeel
teffmeel
rijstmeel
tapiocazetmeel
zonnebloempitten
verdikkingsmiddel (xanthaangom)
lijnzaad
SESAMzaad
LUPINEmeel
weipoeder (MELK)
dextrose
gejodeerd zout
rijsmiddel (difosfaten, natriumcarbonaten)
emulgator (SOJAlecithine)
karamel
calcium caseinaat (MELK)
zuurteregelaar (glucono-delta-lacton)
Oven:
Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
Broodbakmachine:
Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen
Vragen & inspiratie
Service door een gediplomeerd drogist