De Groene Os Pees Compositum Hond/Kat

De Groene Os Pees Compositum Hond/Kat is geschikt voor honden en katten.

 21,35
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

De Groene Os Pees Compositum Hond/Kat

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Groene Os Pees Compositum Hond/Kat is geschikt voor honden en katten.

Dosering

Honden > 25 kg: 2 maal daags 20 druppels
Honden 10 tot 25 kg: 2 maal daags 10 druppels
Honden en katten < 10 kg: 2 maal daags 5 druppels

Gebruiksadvies

Pees Compositum kan het beste worden toegediend in de vorm van een kuur van maximaal 2 maanden. Daarna dient een korte stopperiode ingelast te worden van 1 tot 2 weken. In deze periode kan er geëvalueerd worden of de klachten voldoende verbeterd zijn, en of de verbeteringen aanhouden na het staken van het middel. Desgewenst kan de kuur verlengd worden met steeds 2 maanden, waartussen steeds de stopperiode wordt ingelast. De stopperiode is nodig om de werkzaamheid van de kruiden te waarborgen; langdurig gebruik van steeds dezelfde stoffen kan de werkzaamheid wat doen afnemen door gewenning van het lichaam (met name de leveractiviteit) aan de kruiden.

Contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de dracht en gedurende de lactatieperiode. Boswellia heeft bij gelijktijdig gebruik mogelijk invloed op de werking van NSAIDâ s. Ook met andere medicijnen kan Pees Compositum een interactie vertonen. Raadpleeg daarom eerst een dierenarts bij medicijngebruik. Er zijn positieve interacties met glucosamine en chondroitinesulfaten: toegediend met Boswellia verhogen ze het positieve effect voor het behoud van een goede gewrichtsfunctie.

Samenstelling

Aqua, Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), Wijnruit (Ruta graveolens), Wierookhars (Boswellia serrata), Heermoes (Equisetum arvense), Artisjok (Cynara scolymus), Mariadistel (Carduus marianus), Paardenbloem (Taraxacum officinale), Duizendguldenkruid (Erythraea centaurium), Grote Engelwortel (Angelica archangelica), Kalmoes (Acorus calamus), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), Stinkende gouwe (Chelidonium majus), Rhus toxicodendron, Lycopodium, Ceanotus americanus, cuprum, aurum, argentum, ethanol 30% v/v.

Inhoud

50 milliliter

Verpakkingsvorm

Pot

Merk

De Groene Os

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen