Raylex Pen

Nagelbijten afleren met de Raylex Pen.

 18,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Raylex Pen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Raylex smaakt naar de bittere schil van pompelmoes. Het bevat een unieke combinatie van citrusschilextract en denatonium. Denatonium krijgt in het Book of Records de eer van bitterste stof ter wereld. Perfect om nagelbijten af te leren dus.

Raylex dringt in de nagel
Raylex werkt volgens een geavanceerde technologie waardoor er geen filmlaag op uw nagel wordt gelegd. De stof dringt door tot in uw nagel. Dat levert veel voordelen op:

 • Bevordert nagelgroei:
  Om het herstel van uw nagels te stimuleren bevat Raylex de stof biotine, beter bekend als vitamine H of vitamine B8. Biotine bevordert de groei van uw nagels. Raylex zorgt er dus niet alleen voor dat u stopt met nagelbijten. U krijgt er ook snel mooie, langere nagels mee terug.
 • Geen glans: voor haar en hem:
  Raylex dringt door tot in uw nagel en blijft dus niet op uw nagel liggen. Dat is niet alleen heel effectief, u krijgt er ook geen glanslaagje van op uw nagels.
 • Gematigde hoeveelheid bittere smaak
  Raylex is ontwikkeld om een aanvaardbare hoeveelheid bittere smaak af te geven. Het is dan ook minder bitter dan andere anti-nagelbijtproducten.
 • Makkelijk aan te brengen:
  Elke Raylex verpakking bevat een handige pen waarmee u heel precies kleine oppervlakken kunt behandelen. U brengt Raylex alleen op de toppen van de nagels aan (of aan de zijkant als u daar bijt), niet op de hele nagel. Zorg wel dat u de Raylex pen op de juiste manier opent.
 • Uit onderzoek onder Raylex gebruikers (bron: Ipsos studie 2013) blijkt dat maar liefst 91% al na 1 week niet meer op de nagels bijt. Er wordt geraden om Raylex minstens 18 dagen te gebruiken. De psychologie leert ons dat hoe langer u een slechte gewoonte nalaat, hoe groter de kans is dat u het definitief afleert. U mag dus gerust langer dan 18 dagen doorgaan met de behandeling. Als u de gebruiksinstructies goed naleeft, en dit combineert met de gratis app voor op u smartphone, is de kans dat u definitief van nagelbijten af bent het grootst.

Productvoordelen

 • Dringt in de nagel
 • Bevordert nagelgroei
 • Geen glans
 • Gematigde bittere smaak
 • Makkelijk
 • Snel resultaat

Inhoud

3.2 milliliter

Verpakkingsvorm

Pen

Merk

Raylex

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen