Pharma Nord Bio-Calcium+D3+K1

Pharma Nord Bio-Calcium+D3+K1. Hoge dosering makkelijk opneembare calcium in combinatie met vitaminen D en K.

 9,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Pharma Nord Bio-Calcium+D3+K1

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bio-Calcium+D3+K1 bevat belangrijke voedingsstoffen voor de botten. De combinatie van calcium, vitamine D3 en vitamine K1 dragen bij tot de instandhouding van normale botten. De calcium wordt geïoniseerd in de maag en de calcium-ionen worden vervolgens in het darmkanaal opgenomen met behulp van de vitamine D3. De vitamine K wordt in de dunne darm opgenomen. Bovendien speelt de stof een rol bij de bloedstolling.

Productvoordelen

  • De tabletten met pepermuntsmaak zijn kauwbaar.

Dosering

1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. 2 tabletten per dag voor kinderen t/m 6 jaar, zwangeren en ouderen boven de 60 jaar. Bij voorkeur voor het slapen innemen. De tablet kan gekauwd worden of in zijn geheel doorgeslikt worden. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Interacties

Mensen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken moeten er rekening mee houden dat een verhoogde inname van vitamine K het effect van hun medicijn kan verminderen. Echter, de doses vitamine K waarvan werd vastgesteld dat die het effect van bloedverdunnende medicijnen negatief beïnvloedden, waren 70-285 maal hoger dan wat een tablet Bio-Calcium+D3+K1 aan deze stof bevat.

Smaak

Pepermunt

Samenstelling

1 tablet bevat: % ADH
Calcium     500 mg 63%
Vitamine D3    5 mcg   100%
Vitamine K1    35 mcg 47%

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten: calciumcarbonaat, sorbitol, polyvinyl pyrrolidon, xylitol, hypromellose, magnesiumstearaat, pepermuntpoeder, siliciumdioxide, cholecalciferol (vitamine D3), fyllochinon (vitamine K1). Om de biologische beschikbaarheid van de calcium te verhogen, bevat Bio-Calcium, vitamine D3 en vitamine K1.

Inhoud

60 tabletten

Meer informatie

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Merk

Pharma Nord

Hoe te bewaren

Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen