Pharma Nord Bio-Carnitine

Pharma Nord Bio-Carnitine bevat 250 mg pure L-carnitine in vegetarische capsules.

* Verplichte velden

Vanaf  19,95
Aantal:

Pharma Nord Bio-Carnitine

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bio-Carnitine
Bio-Carnitine bevat 250 mg pure L-carnitine in vegetarische capsules. Pharma Nord produceert het supplement met inachtneming van de strikte farmaceutische richtlijnen en de GMP-protocol (Good Manufacturing Practice), zodat een hoge kwaliteit gewaarborgd is. Consumenten kunnen erop vertrouwen dat de capsules exact bevatten wat er op de verpakking vermeld staat. Bio-Carnitine wordt geproduceerd met behulp van een unieke techniek, gebaseerd op gisting. Deze methode, die het Carnipur kwaliteitskenmerk draagt, maakt het mogelijk om L-carnitine te produceren, exact zoals het in de natuur gebeurt. Het resultaat is zuivere, natuur-identieke L-carnitine.

Wat is carnitine?
Carnitine is een niet essentieel, in water oplosbaar aminozuur. ‘Niet essentieel’ betekent in deze context dat het lichaam normaal gesproken zelf in staat is om carnitine in de lever en de nieren aan te maken uit het aminozuur lysine. Bij dit proces zijn nog een ander aminozuur, methionine, en vitamine C betrokken. De l-vorm van carnitine is de enige die voor mensen van waarde is. Het carnitinegehalte in het lichaam loopt terug naarmate we ouder worden. Het grootste deel van de voorraad carnitine in het lichaam is opgeslagen in spierweefsel, onder andere in de hartspier. Gezond zaadvocht bevat de stof eveneens.
Carnitine komt vooral voor in voedingsmiddelen als zuivelproducten en rood vlees, met lam, wild en rundvlees als de rijkste bronnen. De stof komt slechts in beperkte hoeveelheden voor in plantaardige eiwitten, zodat vegetariërs (en veganisten) vaak een veel lagere concentratie van dit aminozuur in hun lichaam hebben.

Productvoordelen

  • Bio-Carnitine is volkomen identiek met de natuurlijke L-carnitine.
  • Makkelijk te slikken Vcaps, geschikt voor vegetariërs.

Dosering

1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Samenstelling

1 capsule bevat: 
L-Carnitine  250 mg


Ingrediënten

L-Carnitine L-tartraat, microkristallijne cellulose, hypromellose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, titaandioxide.

Inhoud

50 of 150 capsules

Meer informatie

  • Dit prodcut is verkrijgbaar per 50 en per 150 capsules.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Merk

Pharma Nord

Hoe te bewaren

Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen