Pharma Nord Bio-Influ-Zink

Pharma Nord Bio-Influ-Zink. Zuigtabletten met organisch zink en een natuurlijke vorm van vitamine C.

* Verplichte velden

Vanaf  8,95
Aantal:

Pharma Nord Bio-Influ-Zink

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bio-Influ-Zink bevat organisch gebonden, goed opneembare zink en natuurlijke vitamine C in de vorm van een extract van Acerolakersen in zuigtabletten met sinaasappelsmaak. De zuigtabletten zorgen voor een snelle afgifte van de actieve ingrediënten aan de slijmvliezen in de keel en mondholte. Gedurende een korte periode van 7-10 dagen kan een intensief gebruik van Bio-Influ-Zink nuttig zijn, afhankelijk van de omstandigheden.

Productvoordelen

  • Suikervrije zuigtabletten met sinaasappelsmaak, organisch gebonden zink en natuurlijke vitamine C uit een Acerola-extract.
  • Verzachtend effect op de neus, keel en luchtwegen.
  • Draagt bij aan een normaal functionerend afweersysteem.
  • Normaal zuur-base-evenwicht.

Gebruiksadvies

3-6 zuigtabletten per dag, afhankelijk van de behoefte, tenzij anders geadviseerd. Tijdstip van inname naar keuze. Niet eten of drinken direct na opzuigen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Smaak

Sinaasappel

Samenstelling

3 tabletten bevatten:   % ADH
vitamine C        45 mg   56%
zink (zinkgluconaat )     7,5 mg   75%

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten
Zoetstof: Xylitol, antiklontermiddel: maltodextrine, smaakversterker: glycine, vitamine: acerola poeder extract (natuurlijke bron vitamine C, bevat 25% vitamine C), aroma: sinaasappelpoeder, mineraal: zinkgluconaat, vulstof: magnesiumzouten van vetzuren.

Inhoud

30 of 90 zuigtabletten

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar per 30 en per 90 stuks.
  • Voedingssupplement met zoetstof xylitol. Overmatig gebruik van xylitol samen met soortgelijke zoetstoffen kan een laxerend effect hebben.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Merk

Pharma Nord

Hoe te bewaren

Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen