Pharma Nord Bio-Quinon Active Q10 30mg

Pharma Nord Bio-Quinon Q10 Super is een prima combinatie van uitstekend opneembare Q10 (30 mg) en vitamine C.

* Verplichte velden

Vanaf  27,95
Aantal:

Pharma Nord Bio-Quinon Active Q10 30mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De zachte, lichtdichte gelatinecapsules bevatten per stuk 30 mg co-enzym Q10, opgelost in plantaardige olie. De werkzame stof heeft een buitengewoon goede opneembaarheid dankzij het feit dat de olie op een bijzondere wijze wordt verwarmd, waardoor de moleculen compleet oplossen. Q10 met toegevoegde vitamine C, draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, de vermindering van vermoeidheid, bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, normaal werkend immuunsysteem en een normale collageen aanmaak voor een normaal functioneren van tand en tandvlees. De unieke mix van duurzaam geproduceerde plantaardige olie en co-enzym Q10 biedt aantoonbaar een goede opneembaarheid.

Productvoordelen

  • Meer dan twintig jaar op de markt in de Europa.
  • Zuivere co-enzym Q10 in de vorm van ubiquinon.
  • Q10 met toegevoegde vitamine C, ter ondersteuning van de energieproductie in het lichaam en ter bestrijding van vermoeidheid.
  • De unieke mix van duurzaam geproduceerde plantaardige olie en co-enzym Q10 biedt aantoonbaar een goede opneembaarheid.

Dosering

Minimaal 30 mg per dag. In geval van bijzondere behoefte 100-200 mg per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/ direct na de maaltijd in z'n geheel innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Gebruiksadvies

Minimaal 30 mg per dag. In geval van bijzondere behoefte 100-200 mg per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/ direct na de maaltijd in z'n geheel innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Interacties

Q10 en cholesterol, een stof die ook in de lever wordt geproduceerd, worden deels via hetzelfde biochemische proces aangemaakt. Studies hebben aangetoond dat sommige cholesterolverlagende middelen de natuurlijke aanmaak van Q10 in het lichaam belemmeren.

Samenstelling

1 capsule bevat: % ADH
Co-enzym Q10 als Ubiquinon   30 mg   *)
Vitamine C       25 mg 31%

*) Geen ADH vastgesteld -  ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingrediënten
Palmolie, capsulewand: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, Co-enzym Q10 (ubichinon), vitamine C: L-ascorbinezuur, kleur: ammonia karamel, bevochtigingsmiddel: gezuiverd water, verdikkingsmiddel: siliciumdioxide, kleur: titaandioxide.

Inhoud

30, 60 of 150 capsules.

Merk

Pharma Nord

Hoe te bewaren

Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren, niet in direct zonlicht. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen