Pharma Nord BioActive Q10 Uniquinol 100 mg

Pharma Nord BioActive Q10 Uniquinol 100 mg. BioActive Q10 Uniqinol bevat co-enzym Q10 met een buitengewoon hoge opneembaarheid en vitamine C.

* Verplichte velden

Vanaf  34,95
Aantal:

Pharma Nord BioActive Q10 Uniquinol 100 mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

BioActive Q10 Uniqinol is een capsulepreparaat dat de actieve vorm van Q10 (ubiqinol) bevat, opgelost in plantaardige olie. Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. 
Actieve Q10 is co-enzym Q10 in zijn zogenaamd gereduceerde vorm. Q10 komt in het lichaam in twee vormen voor die chemisch gezien nauw met elkaar verwant zijn: het normale, geoxideerde Q10 en de gereduceerde ‘actieve’ vorm. Nadat de stof door het lichaam is opgenomen, wordt het grootste deel van de normale Q10 in de actieve vorm omgezet. Bij jonge en gezonde mensen heeft 90-95% van de aanwezige Q10 de actieve vorm.

Wie heeft het meest baat bij actieve Q10?

  • Mensen boven de 50-60 jaar
  • Mensen met een laag Q10-niveau in hun bloed
  • Mensen die onvoldoende van de stof opnemen uit een supplement met normale Q10

Q10 zit in verschillende voedingsmiddelen. Zoals; rundvlees, varkensvlees, haring, soja-olie en sardientjes.

Dosering

Minimaal 50 mg per dag. In geval van bijzondere behoefte 100-200 mg per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/ direct na de maaltijd in z'n geheel innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Interacties

Q10 en cholesterol, een stof die ook in de lever wordt geproduceerd, worden deels via hetzelfde biochemische proces aangemaakt. Studies hebben aangetoond dat sommige cholesterolverlagende medicijnen de natuurlijke aanmaak van Q10 in het lichaam belemmeren.

Samenstelling

1 capsule bevat:    ADH%
Co-enzym Q10 als Ubiquinol  100 mg    
Vitamine C              12 mg   15%

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Vulstof: kokosolie, capsulewand: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, co-enzym Q10 (ubiquinol), kleur: ammonia karamel, bevochtigingsmiddel: gezuiverd water, vitamine C: L-ascorbinezuur, verdikkingsmiddel: siliciumdioxide, antioxidant: mix van tocoferolen.

Inhoud

30 of 100 capsules

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar per 30 en per 100 capsules,
  • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Merk

Pharma Nord

Sterkte

100 mg

Hoe te bewaren

Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren, niet in direct zonlicht. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen