Pharma Nord Glucosamine

Pharma Nord Glucosamine is bedoeld voor verlichting van de symptomen van milde tot matige artrose van de knie.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Pharma Nord Glucosamine

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Wat is Glucosamine Pharma Nord?
Glucosamine Pharma Nord is een receptvrij, geregistreerd geneesmiddel in de farmacotherapeutische groep van ‘middelen tegen reumatische aandoeningen’. Het middel bestaat uit harde, witte gelatinecapsules (maat 0) met glucosaminesulfaat in een hoeveelheid die equivalent is met 400 mg zuivere glucosamine. Elke capsule bevat bovendien 87 mg kalium. Glucosamine Pharma Nord is bedoeld voor verlichting van de symptomen van milde tot matige artrose van de knie.

Glucosamine is een lichaamseigen stof die de opbouw van kraakbeen ondersteunt. Werkzame glucosamine wordt vervaardigd uit de harde delen van schelpdieren. Mensen die allergisch zijn voor schelpdieren wordt aangeraden geen glucosamine te gebruiken.
De wetenschappelijke literatuur laat zien dat er grote verschillen bestaan in kwaliteit en zuiverheid tussen glucosaminepreparaten uit verschillende bronnen.

Te gebruiken bij

  • Milde tot matige artrose van de knie.

Productvoordelen

  • Het gladde oppervlak van de capsule maakt die makkelijk in te nemen.
  • De capsule kan eenvoudig uit elkaar worden gehaald om de inhoud met sap of yoghurt te mengen.

Dosering

De capsules worden met water ingenomen, niet noodzakelijk tijdens een maaltijd. De dosering is driemaal daags 1 tablet. De dagdosering kan ook in een keer worden ingenomen. Neem geen dubbele dosis in als u een dag hebt overgeslagen, maar blijf de normale dosering gebruiken.

Bijwerkingen

De meest voorkomende reacties die geassocieerd worden met de behandeling met glucosamine zijn misselijkheid, buikpijn, indigestie, constipatie en diarree. Ook zijn er gevallen gerapporteerd van hoofdpijn, vermoeidheid, uitslag, jeuk en opvliegers. De gerapporteerde ongewenste effecten zijn gewoonlijk mild en van voorbijgaande aard.

Interacties

Wie allergisch (overgevoelig) is voor glucosamine, een van de andere ingrediënten of voor schelpdieren, moet het gebruik van glucosamine vermijden aangezien de actieve stoffen uit schelpdieren worden gewonnen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Wordt afgeraden bij zwangerschap en borstvoeding, omdat er nog geen adequaat onderzoek is gedaan naar het effect van glucosaminegebruik door deze groep.

Contra-indicaties

Wanneer mag u Glucosamine Pharma Nord niet gebruiken?

  • Wanneer u overgevoelig bent voor schaaldieren, aangezien de actieve stof uit schaaldieren gewonnen wordt.

Samenstelling

1 capsule bevat: 675mg Glucosaminesulfaat .2 KCL (levert 509 mg GS en 400 mg Glucosamine).
Ingrediënten: glucosaminesulfaat .2 KCL , gelatine, titaandioxide, magnesiumstearaat.

Bevat geen

Additieven, zoals een tablet.

Inhoud

90 of 270 capsules

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Pharma Nord Glucosamine is verkrijgbaar per 90 en 270 capsules.

Merk

Pharma Nord

Hoe te bewaren

Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen