Pharmaccent Zerochol

Zerochol bevat plantensterolen welke helpen de bloedcholesterolspiegel te verlagen.

 32,15
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Pharmaccent Zerochol

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat plantensterolen helpen het bloedcholesterol te verlagen. Het gunstige effect van plantensterolen wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 1,5g tot 2,4g plantensterolen. Een tablet Zerochol bevat 0,8g plantensterolen.

Dosering

De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag in te nemen bij de hoofdmaaltijd. Eventueel kan een aanvullende tablet ingenomen worden bij het ontbijt of de lunch. De verlagende werking start direct na inname, binnen drie weken heeft u de maximale verlaging bereikt.

Samenstelling

Elke sliktablet bevat 800 mg plantensterolen (fytosterolen)

Inhoud

90 tabletten

Meer informatie

Zerochol heeft een dubbele werking als het wordt ingenomen tijdens of net voor de hoofdmaaltijd. De dubbele werking komt door het feit dat er dan niet alleen cholesterol wordt tegengehouden uit de normale lichaamseigen cholesterolcyclus maar ook uit de voeding die wordt ingenomen tijdens de hoofdmaaltijd. Hiermee is de werking van de plantensterolen in Zerochol optimaal.

Merk

Pharmaccent

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen