Philips AVENT 4-in-1 elektrische stoomsterilisator

Philips AVENT 4-in-1 elektrische stoomsterilisator is ontworpen om het steriliseren zo eenvoudig mogelijk te maken.

 109,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Philips AVENT 4-in-1 elektrische stoomsterilisator

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De nieuwe elektrische stoomsterilisator SCF286/02 van AVENT is ontworpen om het steriliseren zo eenvoudig mogelijk te maken. Deze 4-in-1 sterilisator is voorzien van een geïntegreerd vaatwasmachinemandje voor probleemloos voorspoelen en een geavanceerde display met alle informatie die je nodig hebt.

Productvoordelen

Productkenmerken

Instelbare grootte en geïntegreerd vaatwasmachinemandje

De grootte van de 4-in-1 Philips AVENT-sterilisator kan worden aangepast aan de te steriliseren artikelen. Hij neemt dus nooit te veel ruimte in beslag. De 4 instellingen zijn: 1) Klein formaat voor sterilisatie van spenen 2) Middelgroot formaat voor sterilisatie van verschillende flessen, peuterborden en bestek 3) Groot formaat voor sterilisatie van tot wel 6 flessen 4) Geïntegreerd vaatwasmachinemandje voor probleemloos voorspoelen van babyflessen en accessoires

Geavanceerd display met voortgangs- en afkoelindicatie

Het geavanceerde display houdt je op de hoogte gedurende de sterilisatiecyclus en geeft aan wanneer de flesjes zijn afgekoeld.

Geschikt voor flestypen met smalle en wijde hals

De sterilisator is ontwikkeld voor flessen met brede en smalle hals en voor de verschillende typen kolven en accessoires. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde maat flessen en accessoires. Volledig gevuld kan de sterilisator zes Philips AVENT-flessen van 330 ml tegelijk steriliseren.

Cyclus van 6 minuten met automatische uitschakeling

Steriliseert in slechts 6 minuten al je flessen en accessoires. Extra veilig en energiezuinig door automatische uitschakeling na sterilisatie.

Natuurlijke stoomsterilisatie doodt 99,9% van alle schadelijke bacteriën

Sterilisatie is bedoeld om je baby te beschermen tegen schadelijke bacteriën totdat het immuunsysteem van je kindje sterk genoeg is. De Philips AVENT-sterilisator gebruikt de sterilisatiemethode met stoom die ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Dit gaat snel, eenvoudig en efficiënt zonder chemische middelen. De inhoud blijft met gesloten deksel 24 uur steriel.

Deze sterilisator is gemaakt van BPA-vrij materiaal

Inhoud

1 stuk

Meer informatie

Technische specificaties

  • Land van herkomst: Turkije 
  • Vermogen: Voltage 220 V 
  • Compatibiliteit: Compatibel met Philips AVENT-serie 
  • Inclusief: Tang 1 stuk 
  • Ontwikkelingsfases: Fases 0 - 6 maanden 
  • Materiaal: Polypropyleen 
  • Afmetingen: 290 x 160 x 350 (b x d x h) mm 
  • Gewicht: 1,5 kg

Merk

Avent

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen