Phital Probiotica Daily

Phital Probiotica Daily is een voedingssupplement, met als inhoud van de capsule per dagdosering 1 miljard DuoLac (dubbele gecoate) melkzuurbactiën (zeven bacteriestammen).

* Verplichte velden

Vanaf  5,95
Aantal:

Phital Probiotica Daily

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bij de gepatenteerde DuoLac technologie wordt de melkzuurbacterie voorzien van een dubbele coating. De eerste laag houdt de melkzuurbacterie in goede conditie. De tweede laag beschermt de melkzuurbacterie tegen maagsap en gal. Door het pH-afhankelijke coatingsysteem blijven de melkzuurbacteriën in goede conditie en in leven.

Dosering

De aanbevolen dagdosering is 1 capsule per dag (vanaf 2 jaar). U kunt de capsule eventueel openmaken en de inhoud toevoegen aan een glas water of yoghurt. Voor kinderen tot 12 jaar altijd de capsule openmaken. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Samenstelling

De aanbevolen dagdosering (1 capsule) bevat 1 miljard levensvatbare kiemen: Lactobacillus acidophilus LH5, Lactobacillus casei LC1, Lactobacillus plantarum LP1, Bifidobacterium lactis BL2, Lactococcus lactis SL6, F.O.S. (fructo-oligo-sachariden) 178 mg.

Ingrediënten: F.O.S. (fructo-oligo-sachariden), vulmiddelen: maïszetmeel en microkristallijne cellulose,  melkzuurbacteriën, antioxidant: ascorbinezuur, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, capsulewand: HPMC.

Bevat geen

Suiker, gluten, gist, lactose, conserveermiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

60 capsules

Meer informatie

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

Phital

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen