Phital Probiotica Plus

Phital Probiotica Plus is een voedingssupplement en bevat per dagdosering minimaal 6 miljard dubbele gecoate melkzuurbacteriën (zeven bacteriestammen).

 19,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Phital Probiotica Plus

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De inhoud van de stick bevat per dagdosering minimaal 6 miljard DuoLac (dubbele gecoate) melkzuurbactiën (zeven bacteriestammen). Bij de gepatenteerde DuoLac technologie wordt de melkzuurbactie voorzien van een dubbele coating. De eerste laag houdt de melkzuurbacterie in goede conditie. De tweede laag beschermt de melkzuurbacterie tegen maagsap en gal. Door het pH-afhankelijke coatingsysteem blijven de melkzuurbacteriën in goede conditie en in leven.

Dosering

De aanbevolen dagdosering is eenmaal daags 2 sticks durende 10 dagen. U kunt dit product op elk gewenst moment van de dag innemen, maar het verdient de voorkeur om de sticks voor het slapen gaan in te nemen.

  • Kinderen vanaf 2 jaar: 1 stick per dag.

Gebruiksadvies

  • U kunt de inhoud van de stick mengen met wat water of yoghurt. 
  • U kunt eventueel ook de stick direct in de mond legen (niet bij kinderen).

Smaak

Sinaasappel

Samenstelling

De aanbevolen dagdosering (2 sticks) bevat: minimaal 6 miljard levensvatbare kiemen per dosering in ongeveer gelijke verhoudingen: Lactobacillus acidophilus LH5, Lactobacillus rhamnosus LR3, Bifidobacterium longum BG3, Bifidobacterium lactis BL2, Streptococcus thermophilus ST3, F.O.S. (fructo-oligo-sachariden): 1,1 g.

Ingrediënten: F.O.S. (fructo-oligo-sachariden), dextrose, vulstoffen: maïszetmeel en microkristallijne cellulose, sinaasappelpoeder, sinaasappelsmaakstof, ascorbinezuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide, melkzuurbacteriën, melkwei, lactose.

Bevat

Melkwei, lactose

Bevat geen

Gluten, gist, conserveermiddelen

Inhoud

20 sachets

Meer informatie

  • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Voor een 10-daags gebruik.

Merk

Phital

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen