Phytonics Back Spray Dieren

Phytonics Back Spray Dieren voor een soepele rug.

 32,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Phytonics Back Spray Dieren

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Phytonics Back Spray Dieren voor een soepele rug.

Productvoordelen

  • Geschikt voor: Kat, Hond, Paard, Pony

Dosering

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.

 

De optimale dosering:

 

1 - 2 x daags licht sprayen op de rug. Het hoeft niet in gemasseerd te worden. Kan zowel voor als na het rijden gebruikt worden.

 

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te passen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

 

Behandelingsduur 
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. 


Dit product kan blijvend worden gegeven. 

Gebruiksadvies

Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Contact met de ogen vermijden.

Bijwerkingen

Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Zwangerschap / Borstvoeding

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Samenstelling

Extracten van Berk (Betula alba), Driekleurig viooltje (Viola tricolor), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Grote klis (Arctium lappa), Heermoes (Equisetum arvense), Jeneverbes (Juniperus communis), Saffraan (Crocus sativus), Schietwilg (Salix alba), Wierookboom (Boswellia serrata) en Zwarte bes (Ribes nigrum). Verdunde extracten van Grote engelwortel (Angelica archangelica) en Zuurbes (Berberis vulgaris). Chondroïtinesulfaat, Glucosaminesulfaat, 2 KCl, Magnesiumcitraat en Methylsulfonylmethaan. Bentonite ­Montmorillonite en Himalayazout.

Inhoud

250 milliliter

Verpakkingsvorm

Sprayflacon

Meer informatie

  • Daarnaast wordt geadviseerd, afhankelijk van de oorzaak, te overleggen met uw arts/therapeut of rust of juist lichte beweging wordt aanbevolen.
  • Geschikt voor: Kat, Hond, Paard, Pony

Merk

Phytonics

Hoe te bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen