Vitility Pregnancy Pack

De Pregnancy Pack bevat de aankleedhulp DressEZ, een verlengde badspons, een aantrekhulp voor het aantrekken van kousen en panty’s en een grijper met een lengte van 84 cm.

 49,95
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Vitility Pregnancy Pack

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Het verwachten van een kindje is een blijde gebeurtenis, maar kan ook zwaar zijn, zeker de laatste maanden. Moeite met bukken, vermoeidheid en rugpijn zijn veelvoorkomende ongemakken. Het belemmert de dagelijkse bezigheden en bewegingsvrijheid. Daarom heeft Vitility Care vier producten geselecteerd, die kunnen helpen om deze ongemakken te verlichten. De Pregnancy Pack bevat de aankleedhulp DressEZ, een verlengde badspons, een aantrekhulp voor het aantrekken van kousen en panty’s en een grijper met een lengte van 84 cm. De vier producten hebben een ding gemeen. Ze zorgen ervoor dat men tot het einde van de zwangerschap zo lang mogelijk alles zelf kan blijven doen, zonder de rug te belasten of ver uit te rekken. Hierdoor kan men optimaal genieten van de zwangerschap.

Te gebruiken bij

Laatste maanden van de zwangerschap

Productvoordelen

  • Tot het einde van de zwangerschap kunt u zo lang mogelijk alles zelf kan blijven doen, zonder de rug te belasten of ver uit te rekken
  • U kunt optimaal genieten van de zwangerschap

Inhoud

4 producten

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen