Prevalin Neusspray Extra Sterk

Prevalin Dinatriumcromoglicaat neusspray remt het vrijkomen van stoffen die overgevoeligheidsreacties kunnen veroorzaken.

 9,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Prevalin Neusspray Extra Sterk

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Prevalin dinatriumcromoglicaat neusspray remt het vrijkomen van stoffen die overgevoeligheidsreacties kunnen veroorzaken, zodat de verschijnselen van hooikoorts (loopneus, verstopte neus, jeuk, niezen) worden tegengegaan.

Te gebruiken bij

  • Hooikoorts
  • Loopneus
  • Verstopte neus
  • Niesbuien

Dosering

Prevalin Extra Sterk Dinatriumcromoglicaat 40mg/ml Neusspray: Volwassenen en kinderen: om de 6 á 8 uur een verstuiving in elk neusgat, tenzij de arts anders adviseert. De toediening, gedurende de periode van blootstelling aan de stoffen die de allergie veroorzaken, dient niet onderbroken te worden, omdat anders de hooikoortsklachten kunnen terugkeren. Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, raadpleeg dan uw arts.

Gebruiksadvies

  • Verwijder het dopje.
  • Klaarmaken voor gebruik: Druk het pompje omlaag in de richting van de pijl en laat het daarna los. Doe dit bij het eerste gebruik 4 maal totdat er een fijne nevel wordt verkregen. Wanneer u de spray langer dan een week niet heeft gebruikt, druk het pompje dan 1 maal in voordat u de spray gebruikt.
  • Snuit, indien nodig, eerst de neus. Houd de verstuiver op de aangegeven wijze vast (zie illustratie) en breng de opening in een neusgat. Terwijl u door de neus inademt drukt u het pompje zo ver mogelijk omlaag en laat het daarna los. Dit is één verstuiving. Herhaal deze handeling voor het andere neusgat. 
  • Veeg het neusstuk na gebruik af en zet het dopje er weer op.

Bijwerkingen

In enkele gevallen kan een lichte irritatie van het neusslijmvlies optreden, welke echter na één of enkele dagen verdwijnt. Waarschuw uw arts of apotheker indien bij u een bijwerking optreedt die niet wordt vermeld in de bijsluiter of als u een bijwerking als ernstig ervaart.

Interacties

Er zijn geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen of met andere stoffen bekend.

Zwangerschap / Borstvoeding

Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts.

Samenstelling

Prevalin Extra Sterk Dinatriumcromoglicaat 40 mg/ml neusspray bevat per ml 40 mg dinatriumcromoglicaat als werkzame stof en dinatriumedetaat, benzalkoniumchloride en gezuiverd water als hulpstoffen.

Inhoud

15 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon met doseerpompje

Meer informatie

Waarschuwingen:

  •  Zolang u bent blootgesteld aan de stoffen waarvoor u overgevoelig bent, is voortzetting van het gebruik van Prevalin neusspray aan te bevelen. Wanneer u het gebruik hiervan onderbreekt, kunnen de klachten terugkeren.

Prevalin Neusspray is beschikbaar in twee verschillende sterktes. De gewone Prevalin Neusspray heeft een sterkte van 20mg/ml en Prevalin Neusspray Extra Sterk heeft een sterkte van 40 mg/ml.

Merk

Prevalin

Sterkte

40 mg/ml

Hoe te bewaren

Niet bewaren boven de 25ºC (en niet in de koelkast of vriezer). Bewaren in de originele verpakking. Buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen