Sensodyne Proglasur Tandpasta mini

Sensodyne Proglasur Tandpasta mini is een dagelijkse tandpasta die helpt beschermen tegen tanderosie. Speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden.

 1,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Sensodyne Proglasur Tandpasta mini

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bij tweemaal daags poetsen biedt Sensodyne verlichting bij gevoelige tanden PLUS de voordelen van een dagelijkse tandpasta.

Door de moderne voedingsmiddelen en eetgewoonten komen onze tanden steeds vaker in contact met zuren. De zuren bevinden zich in ons dagelijkse voeding, zoals fruit, vruchtensap, frisdranken en zelfs sladressing. Deze en vele andere producten bevatten zuren die het tandglazuur tijdelijk zachter maken. Tandglazuur dat zacht geworden is, kan makkelijker afslijten door onder andere tandenpoetsen. Deze slijtage wordt tanderosie genoemd.
Proglasur is speciaal ontwikkeld om uw tandglazuur te verharden en uw tanden te helpen beschermen tegen tanderosie. Proglasur helpt het door zuur zacht geworden tandglazuur weer hard te maken waardoor het beter bestand is tegen nieuwe zuurmomenten.
Proglasur biedt alles wat u van een dagelijkse tandpasta verwacht, het geeft een fris gevoel, helpt beschermen tegen cariës, heeft een laag-schurende werking en een neutrale pH.

Inhoud

20 milliliter

Merk

Sensodyne

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen