Purol zalf ● onguent

Purol zalf ● onguent is een vette, sterk verzorgende zalf met een licht medicinale geur. De gele zalf heeft een huidherstellende werking.

* Verplichte velden

Vanaf  3,05
Aantal:

Purol zalf ● onguent

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De beproefde samenstelling met een scala van heilzame natuurlijke vetstoffen en caramel zorgt ervoor dat Purol zalf ● onguent de schrale, geïrriteerde huid koestert en herstelt. Dankzij de helende kwaliteiten van de gele zalf, is deze ook ideaal om kleine wondjes, schrammen en kloofjes te behandelen. De kalmerende textuur beschermt de huid en versoepelt deze, waardoor het trekkerige en pijnlijke gevoel wordt verlicht.

Te gebruiken bij

  • Bij baby’s: bij luieruitslag of schrale plekjes op het lichaam. 
  • Bij kinderen te gebruiken bij (schaaf)wondjes, en schrammen. Het wondje wassen, Purol zalf ● onguent erop en eventueel een pleister aanbrengen. 
  • Bij volwassenen te gebruiken bij gesprongen lippen, kloofjes op handen en voeten en wondjes.

Inhoud

30/50 milliliter

Verpakkingsvorm

Blikje

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in twee inhoudsmaten: een blikje van 30 ml en een blikje van 50 ml.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen