Push Med Enkelbrace Links

De Push Med Enkelbrace biedt steun aan het enkelgewricht en verlicht eventuele pijn.

Push Med Enkelbrace Links

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Push Med Enkelbrace biedt steun aan het enkelgewricht en is langere tijd inzetbaar op een breed scala van indicaties en gebruiksmomenten. De brace is gebaseerd op de principes van de functionele tapebandage. De mate van druk en pronatie-supinatie beperking is instelbaar en een siliconen applicatie aan de binnenzijde van de brace zorgt voor een goed positiebehoud. Rond kwetsbare delen rond de enkel, zoals wreef en achillespees, zijn comfortzones toegepast. De brace is comfortabel te dragen en eenvoudig door de gebruiker zelf aan te leggen, mede door de ruime instap en een geïntegreerde heellock-wikkeling.

Te gebruiken bij

  • Instabiele enkel
  • Voetballersenkel

Productvoordelen

  • Comfortabel te dragen.
  • Eenvoudig door de gebruiker zelf aan te leggen.
  • Kan zonder problemen gewassen worden.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

De brace is gemaakt van Sympress, een hoog kwalitatief comfortabel materiaal. Het product voelt zacht aan en biedt de gebruiker een comfortabel en beschermd gevoel. De Push med Enkelbrace is eenvoudig aan te leggen en kan zonder problemen gewassen worden. De push med enkelbrace is verkrijgbaar voor de rechter en de linker enkel, in verschillende maten: 1 (enkelomtrek: 26 - 29cm), 2 (enkelomtrek: 29 - 32cm), 3 (enkelomtrek: 32 - 35cm), 4 (enkelomtrek: 35 - 38cm), 5 (enkelomtrek: 38 - 41cm).

Merk

Push Med

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen