VSM Puur Mama Zwangerschapsvitamines

VSM Puur Mama Zwangerschapsvitamines draagt bij aan een goede inname van de benodigde vitamines en mineralen.

 16,75
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

VSM Puur Mama Zwangerschapsvitamines

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

VSM Puur Mama Zwangerschapsvitamines draagt bij aan een goede inname van de benodigde vitamines en mineralen. VSM Puur Mama Zwangerschapsvitamines bevat 12 verschillende vitamines en 7 mineralen die samen bijdragen aan een goede ontwikkeling en conditie van uzelf en uw baby. De selectie en dosering van vitamines en mineralen is specifiek afgestemd op uw vitaminebehoefte in de periode voor, tijdens en na de zwangerschap, maar ook op de behoefte van uw ongeboren of borstgevoede kindje. De tabletten bevatten een beperkte hoeveelheid vitamine A in de vorm van β-caroteen, verschillende vitamines B, vitamine C, D en E en mineralen. Deze vitamines en mineralen zijn geselecteerd om u als (aanstaande) moeder in goede conditie te houden. Verder bevat dit product de door de Gezondheidsraad geadviseerde hoeveelheid vitamine D en foliumzuur. Foliumzuur draagt bij tot de vorming van de placenta en de groei van uw ongeboren baby.

Te gebruiken bij

 • Zwangerschap

Productvoordelen

 • Benodigde vitamines, mineralen en foliumzuur in 1 product

Dosering

Eenmaal daags 1 tablet met water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd.

Gebruiksadvies

U kunt de VSM puur Mama zwangerschapsvitamines al gebruiken vanaf het moment dat je stopt met anticonceptie. Wij adviseren ten minste een maand voordat u zwanger wilt worden te beginnen, om zo de hoeveelheid foliumzuur in je lichaam goed op peil te krijgen. Ook tijdens de zwangerschap, in de herstelperiode na de bevalling en in de periode van borstvoeding is het zinvol om deze vitamines te gebruiken. De tabletten bevatten een uitgebalanceerde samenstelling en zijn geschikt voor langdurig gebruik.

Samenstelling

Mineralen, vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), vitaminen, glansmiddelen (stearinezuur, gehydrogeneerde katoenzaadolie, shellak, magnesiumstearaat), stabilisatoren (natrium croscarmellose, siliciumdioxide, azijnzuuresters van mono- en diglyceriden), kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxiden en ijzerhydroxiden)

Inhoud

90 tabletten

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Bevat de volgende vitamines:

 • β-caroteen (voorloper van vitamine A): afhankelijk van de behoefte van het lichaam wordt dit omgezet in vitamine A, zodat er nooit teveel aan vitamine A wordt opgenomen. Deze vitamine draagt bij aan het gezichtsvermogen en speelt een rol bij de vorming van botten en tanden en is nodig voor een goede huid.
 • Foliumzuur (vitamine B11): de inname van foliumzuur is van belang vlak vóór de zwangerschap en in het eerste stadium van de zwangerschap. Het speelt namelijk een essentiële rol bij de ontwikkeling van het zenuwstelsel. 
 • Vitamine B´s: de verschillende vitamines B zorgen voor energie, dragen bij aan een goede spijsvertering en een goede stofwisseling. Bovendien hebben ze een positieve invloed op de ontwikkeling van het zenuwstelsel, bloedcellen en een gezonde huid. 
 • Vitamine C: vitamine ter verhoging van de weerstand. 
 • Vitamine D: deze vitamine speelt een cruciale rol bij de opname van calcium door het lichaam. Calcium is nodig voor de opbouw én de instandhouding van sterke en gezonde botten en tanden. 
 • Vitamine E: vitamine E geeft extra energie en is goed voor de spieren en de rode bloedcellen. 

Bevat de volgende mineralen:

 • Calcium: dit mineraal is noodzakelijk voor de opbouw en de instandhouding van gezonde botten en sterke tanden bij zowel de aanstaande moeder als het nog ongeboren kind.
 • IJzer: ijzer is een belangrijke component is het bloed voor de vorming van bloedcellen en de zuurstofvoorziening. Een zwangere vrouw kan een verhoogde behoefte aan ijzer hebben. 
 • Koper: dit element is onder andere betrokken bij de vorming van rode bloedcellen. 
 • Magnesium: magnesium speelt een rol bij de stofwisseling en is een belangrijke component voor de overdracht van prikkels in het zenuw- en spierstelsel.
 • Jood: dit mineraal helpt bij de groei van botten en spieren. 
 • Seleen: seleen speelt een belangrijke rol bij de bescherming tegen vrije zuurstofradicalen en helpt zo de gezonde cel te beschermen. 
 • Zink: dit spoorelement speelt een belangrijke rol in de stofwisselingsprocessen en bij de weerstand van de mens.

Merk

VSM

Hoe te bewaren

Buiten het bereik en zicht van kinderen, in de originele verpakking, beneden 25 graden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen