Quistel Shampoo Paarden

Quistel Shampoo Paarden is een biologisch huid- en vachtverzorgingsproduct geschikt voor paarden.

 28,45
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Quistel Shampoo Paarden

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Quistel Shampoo Paarden is een biologisch huid- en vachtverzorgingsproduct geschikt voor paarden.

Gebruiksadvies

Vacht goed nat maken met lauw/warm water. Quistel aanbrengen en inmasseren ot het schuimt. Tot 5 a 10 minuten laten inwerken. Bij ernstige klachten adviseren wij een langere inwerktijd. Hoe langer, hoe beter de resultaten. Daarna de shampoo uitspoelen. Quistel shampoo mag zo vaak als nodig worden toegepast.

Inhoud

1000 mililiter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Quistel is rijk aan plantaardige vitaminen, aminozuren, proteïnen en mineralen die vooral een regenererende werking hebben op de haargroei/vachtgroei. Bovendien zit er in het product het plantextract, Arnica Montana, dat de bloeddoorstroming onder de huid (tijdelijk) stimuleert.

Merk

Quistel

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen