Ratioline Polsbandage Active

Bandage voor de ondersteuning van het polsgewricht en het ontzien van de pezen.

Ratioline Polsbandage Active

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Overbelaste en pijnlijke gewrichten krijgen merkbare ondersteuning met de bandages van Ratioline active. Door de producten van Ratioline active worden de spieren samengedrukt, verwarmd en geactiveerd en de doorbloeding wordt bevorderd. De voorgevormde bandages zitten stevig en naadloos. Bij lichamelijke activiteiten in de vrije tijd of beroepsmatig helpt Ratioline active bij het verzachten van beweging- en belastingspijn aan de gewrichten. Ook ideaal te gebruiken als sportbandage.

Te gebruiken bij

  • Polsblessures
  • Pols instabiliteit

Productvoordelen

  • Naadloos
  • Wasbaar

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

De ratioline polsbandage is verkrijgbaar in verschillende maten (het getal in centimeters is de omtrek van de pols): maat S/M (<16cm), L/XL (>16cm).

Merk

Ratioline

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen