Alpine FlyFit (oordopjes)

Alpine FlyFit (oordopjes) - Unieke oordoppen voor vliegen en reizen.

 12,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Alpine FlyFit (oordopjes)

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Ontspannen onderweg zonder oorpijn
Miljoenen mensen vliegen jaarlijks de wereld over. Een groot deel hiervan heeft last van een vervelende druk of pijn in de oren tijdens het stijgen en landen van
het vliegtuig of ervaart het lawaai in het vliegtuig als zeer storend en vermoeiend. Alpine heeft hiervoor speciale oordoppen ontwikkeld: de FlyFit. Met deze modern
vormgegeven oordopjes zijn nare drukverschillen en luidruchtige medepassagiers verleden tijd, terwijl een drankje bestellen bij de stewardess mogelijk blijft. De
FlyFit oordopjes garanderen een ontspannen vliegreis en een relaxed begin van de vakantie.

Revolutionair model oordop
Twintig jaar ervaring heeft er toe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop heeft kunnen ontwikkelen. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.

AlpineAcousticFilters – Drukregulerende oordopjes
FlyFit oordoppen reguleren tijdens de vliegreis de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende het opstijgen en landen. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De buis van Eustachius heeft zo voldoende tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen. De speciale AlpineAcousticFilters in de FlyFit oordoppen dempen bovendien hinderlijk omgevingslawaai. De oordoppen geven rust en ontspanning tijdens lange vluchten, maar zijn ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens auto-, trein- en busreizen.

Zachte filters – Bijzonder flexibel
FlyFit oordopjes zijn uitgerust met een uniek zacht, comfortabel en flexibel filter. Samen met de Alpine SleepSoft zijn de FlyFit oordoppen de enige oordoppen op de markt met dergelijke Filters. Het zachte materiaal van het filter zorgt voor nog meer draagcomfort tijdens de reis. Hierdoor blijft het prettig om met je hoofd op een stoel of nekkussentje te leunen.

Zeer comfortabel AlpineThermoShape materiaal
De innovatieve FlyFit oordoppen zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordoppen precies in de gehoorgang passen en op de juiste plek in het oor blijven zitten. Dat garandeert een optimale demping en een comfortabele pasvorm zonder vervelende druk op de oren. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.Inhoud

1 paar

Meer informatie

Inhoud van de verpakking

  • Twee universele thermoplastische
  • gehoorbeschermers
  • Twee akoestische zachte filters
  • Alpine Cleaner
  • Kunststof bewaardoosje
  • Alpine inbrenghuls

 

Alpine Cleaner
De FlyFit is uitgerust met een handige Cleaner. Deze is ontworpen om oorsmeer uit de oordoppen te verwijderen. Door de oordoppen goed schoon te houden blijft de werking optimaal en gaan de oordoppen langer mee.

Unieke productkenmerken
• Voorkomt drukverschil en oorpijn tijdens het vliegen.
• Hinderlijk motor- en cabinelawaai wordt gedempt.
• Spraakverstaanbaarheid blijft behouden.
• Zeer comfortabel AlpineThermoShape™ materiaal.
• Met unieke zachte filters.
• Alpine Cleaner om oordoppen makkelijk schoon te houden.
• Handig compact opbergdoosje.
• Kan tijdens de hele vlucht gedragen worden.
• Ook te gebruiken in auto, trein en bus etc.
• Bevat geen siliconen.
• Herbruikbaar

Winnaar Red Dot Design Award
Alpine Hearing Protection heeft een Red Dot Awards 2015 in de wacht gesleept voor het ontwerp van FlyFit. De jury van deze prestigieuze designprijs roemde de “hoogstaande kwaliteit en het innovatief vermogen” van de oordoppen. De Red Dot Award wordt wereldwijd gezien als de meest waardevolle onderscheiding voor excellent ontwerp. Het is ook de grootste ontwerpcompetitie ter wereld.

Dutch Design
De vormgeving van de Alpine gehoorbeschermers is een exclusief Dutch Design. Alle oordoppen en filtersystemen worden geproduceerd in Nederland.

Alpine Hearing Protection – Blijvend innovatief
Alpine Nederland BV is opgericht in 1995 en is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft. Alpine is in samenwerking met eindgebruikers voortdurend bezig om de producten verder te ontwikkelen. De oordoppen van Alpine worden wereldwijd verkocht in ruim 40 landen. Alle producten van Alpine zijn officieel getest door onafhankelijke keuringsinstanties en hebben een CE-markering.

Dempingswaarden Alpine Flyfit

1 Frequentie 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
2 Gemiddelde dempingswaarde   5,9     8,4     8,4   11,0      14,0      24,0      25,0      21,2
3 Standaard afwijking   4,0     3,4     3,4     3,0        3,3        4,5        4,0        4,3
4 Verwachte dempingswaarde   1,9     5,0     8,0  11,5      15,7     19,5      21,0      16,9

Nominal diameter: 9-12 mm
H=19 M=15 L=10 SNR=17

Merk

Alpine

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen