Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Care Plus (1)

Winkelen per
  1. Actieve filters
  2. Care Plus
  3. Alles wissen

Beschermkleding

In sommige landen is het erg prettig wanneer u uw lichaam kunt beschermen tegen insecten. Bijvoorbeeld met speciale sokken. Bekijk hier ons aanbod.

1 product
Terug naar boven

Kleding tegen insecten

Bij een wandeling op een plek waar veel stekende insecten zijn, is het verstandig om beschermende kleding te dragen. Zo zijn er bijvoorbeeld sokken met een behandeling die alle insecten op een afstand houdt. Bescherming tegen muskieten, knutjes (Scandinavië) en midges (Schotland) is belangrijk op plekken waar deze in grote getale aanwezig zijn. Maar ook in eigen land aan het water moet goede bescherming niet worden vergeten. Een muskietennet is een hoed die het gezicht beschermt. Zo kan met een gerust hart op elke plaats worden gewandeld.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen