ByeBites Steken- en Betenset

Bevat alle producten voor de behandeling van de meest voorkomende steken en beten.

 20,65
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

ByeBites Steken- en Betenset

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Als u graag alle producten voor de behandeling van de meest voorkomende steken en beten bij de hand wilt hebben, dan is de ByeBites Steken- & Betenset een uitkomst. Deze set bevat zowel een tekenpincet, een gifverwijderpompje als een koelspray. Uiteraard zitten er ook producten in voor de verzorging van de wond en de huid. De set heeft een compact formaat, zodat hij makkelijk mee te nemen is bij dagjes uit. Daarnaast is hij overzichtelijk en handig ingedeeld.

Te gebruiken bij

  • Steken van insecten
  • Beten van insecten

Productvoordelen

  • Compact formaat 
  • Overzichtelijk 
  • Handig ingedeeld

Samenstelling

1 gif-weg uitzuigpompje, 1 tekenpincet, 2 gaaskompressen (5 x 8,5 cm), 4 pleisterstrips, 5 kinderpleisters, 1 heltiq koelspray (15 ml), 1 loep, 8 alcoholdoekjes (3 x 3 cm), 3 sachets jojoba milk, 1 pincet en 1 byebites eerste hulpwijzer bij steken en beten.

Inhoud

1 stuk

Verpakkingsvorm

Tasje

Merk

Byebites

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen