Klamboes en netten

Advies bij het kiezen van een klamboe

Voor een goede bescherming tegen (malaria)muggen moet een klamboenet rondom gesloten zijn en de maas grootte (mesh) niet groter dan 1,75mm. Niet geïmpregneerde klamboenetten zijn geschikt voor thuis. Dit zijn de meest simpele klamboe’s en zijn prima voor in Nederland. Voor gebieden met een malariarisico, is een geïmpregneerde klamboe aan te raden.

 

Er zijn geen producten gevonden.

Bescherming tegen insecten

Een reisklamboe of muskietennet houden insecten en ander ongedierte op afstand voor een ongestoorde nachtrust. Netten en klamboes kunnen bescherming bieden tegen (malaria)muggen of in Scandinavië en Schotland tegen midges. In de tropen zijn andere muskietennetten nodig dan koudere landen. Een te kleine grootte van de gaten in het net zorgt in een vochtig (sub)tropenklimaat voor benauwdheid onder het net. Een goed net of klamboe zorgt voor een ongestoorde nachtrust of avondactiviteit zoals buiten een boek lezen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen