Service Apotheek Tekenkaart

Verwijder teken gemakkelijk en veilig

 3,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Service Apotheek Tekenkaart

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De enige originele, gepatenteerde tekenpas van SAFECARD. Een ontwerp uit Denmarken, aangeraden door huisartsen, apothekers en de Lyme vereniging in onder andere Duitsland en Nederland. De tekenpas wordt ook wel een tekenkaart genoemd. De kaart is van sterk plastic en is zo groot als een pinpas. Daarom kan je hem gemakkelijk in een passenvakje van je portemonnee meenemen. Omdat het cruciaal is dat een teek snel verwijderd wordt, is het belangrijk dat je daarvoor de juiste hulpmiddelen bij de hand hebt. De tekenpas zal je moeiteloos kunnen meenemen is daarom ideaal! Bovendien is het een van de veiligste manieren om teken te verwijderen omdat de teek niet geplet wordt.

Je hoeft met de tekenkaart alleen te schuiven en dus niet een omhoog gaande beweging te maken. Hierdoor komt elke teek veilig los.

Te gebruiken bij

Tekenbeten

Productvoordelen

  • Makkelijk mee te nemen
  • Voor mens en dier
  • Met vergrootglas voor inspectie

Gebruiksadvies

De tekenpas werkt heel eenvoudig. De tekenpas heeft twee kanten, eentje is speciaal voor grote teken en eentje speciaal voor kleine teken. Om een teek te verwijderen met de tekenpas, schuif je de inkeping van de kaart onder de teek. Schuif de tekenpas vervolgens verder over de huid in een rustige, glijdende beweging. De teek laat zo los en komt vast te zitten bij de inkeping. Verwijder de kaart van de huid, berg de teek op of doodt hem en ontsmet de tekenkaart met heet water of een alcoholoplossing. Je hoeft dus niet te draaien of te trekken met de tekenpas. Dit vergroot het gebruiksgemak en verminderd de kans dat de teek per ongeluk geplet wordt. Als een teek geplet wordt terwijl hij nog vast zit in de huid, kan hij schadelijke bacteriën vanuit zijn ingewanden in het wondje spuiten. Door de tekenpas binnen 24 uur na de tekenbeet te gebruiken om de teek te verwijderen, wordt de kans op overdracht van schadelijk bacteriën verkleind.

Inhoud

1 stuks

Merk

Service Apotheek

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen