Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Alpine (4)
  2. Get Plugged (1)
  3. Herriestoppers (1)
  4. Idyl (1)
  5. NoNoise (3)
  6. Noizezz (2)
  7. Ohropax (1)
  8. Otalgan (1)

Geluiddempers

Advies om veilig te genieten van muziek

Een avond gezellig naar een concert, festival of discotheek kan een irritante piep in uw oren tot gevolg hebben. Door de harde muziek zijn de oren overbelast. Wanneer dit te vaak voorkomt kan blijvende gehoorschade het gevolg zijn. Met onze speciale oordoppen kunt u veilig genieten van de muziek. Ook in geval van geluidsoverlast vindt u bij ons passende oordoppen die het geluid dempen.

18 Producten


  1. 1
  2. 2

Oorbescherming

Wanneer er wordt gewerkt in een lawaaierige omgeving zijn geluiddempers, zoals oordoppen, belangrijk om te gebruiken. Het beschermen van het gehoor is dan noodzakelijk, omdat het beschadigd kan raken door overmatig hard geluid. Slaapoordoppen zijn er om hinderlijk omgevingslawaai en snurkgeluiden te dempen, om ongestoord te kunnen slapen. Wat bij alle geluidsdempers wel belangrijk is, is dat u wel wakker wordt van bijvoorbeeld de wekker of een kind wat huilt. Alle oordoppen zijn hierop ontwikkeld. Wat het doel ook is, in ons assortiment vindt u gepaste gehoorbeschermers.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen