Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Alpine (1)
  2. Get Plugged (2)
  3. NoNoise (1)
  4. Otalgan (1)
  5. Pluggerz (1)
  6. Sanohra (2)

Vliegen

Advies tegen oorpijn bij het vliegen

Maak slikbewegingen, gaap of beweeg de onderkaak. Gebruik speciale druk-regulerende oordopjes voor in het vliegtuig. Gebruik eventueel een half uur voor het opstijgen en landen een ontzwellende neusspray (xylometazoline) om het neusslijmvlies te laten slinken. Eventueel kunt u paracetamol gebruiken tegen de pijn.

10 Producten


  1. 1
  2. 2

Druk op de oren

Wie per vliegtuig reist, krijgt met luchtdrukverschillen te maken. Dit kan aanvoelen als een vervelende druk op de oren en soms zelfs oorpijn veroorzaken. Deze pijn wordt veroorzaakt door snelle optredende luchtdrukverschillen op het trommelvlies in het oor. Er zijn daarom speciale oordoppen die de druk op op de oren verminderen. Dalen en stijgen wordt daardoor een stuk minder onaangenaam. Bij Leef.nl zijn oordoppen voor tijdens het vliegen te koop voor zowel volwassenen als kinderen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen