Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Alpine (2)
  2. Get Plugged (1)
  3. NoNoise (1)
  4. Otalgan (1)
  5. Sanohra (2)

Zwemmen

Geen water in de oren

Soms is het belangrijk dat er geen water in de oren komt, bijvoorbeeld bij buisjes of een ontsteking. Oordopjes bieden dan een goede bescherming. Bij ons vindt u een ruim assortiment oordopjes zodat u zorgeloos kunt genieten van een douche of van het zwemmen.

10 Producten


  1. 1
  2. 2


Terug naar boven
  1. 1
  2. 2

Geen water in de oren

Veel mensen gebruiken oordopjes tijdens het zwemmen om hinderlijk water in de oren tegen te gaan. Voor mensen met gevoelige gehoorgangen of buisjes in de oren kan dit zelfs noodzakelijk zijn. Zwemoordoppen zijn er speciaal ter voorkoming van water in de oren tijdens zwemmen, douchen of watersport. Zo kan er zorgeloos worden genoten van het zwemmen of een douche. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment verschillende merken oordoppen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen