Reisapotheek

Een goed gevulde reisapotheek is onmisbaar wanneer u op reis gaat. Wij hebben de belangrijkste producten voor uw reisapotheek op een rij gezet.

16 Producten


  1. 1
  2. 2

Goed voorbereid op reis

Op reis kunt u te maken krijgen met andere gezondheidsrisico's dan thuis. Een ander klimaat, andere voeding en andere activiteiten kunnen er tijdens uw reis voor zorgen dat u gezondheidsklachten krijgt. Warmte, weinig drinken en inactiviteit kunnen obstipatie veroorzaken. Ander of minder hygiënisch bereid voedsel kan voor diarree zorgen en het ondernemen van activiteiten die u niet gewend bent, kan bijvoorbeeld tot spierpijn of verwondingen leiden. Neem daarom uit voorzorg een reisapotheek mee naar uw vakantieadres.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen