CareBag Braakzakje

CareBag Braakzakjes die het braaksel in een vaste gel omzet en tevens de geur neutraliseert.

 4,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

CareBag Braakzakje

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dit braakzakje is namelijk voorzien van een zogenaamd “geur- absorptiematje” die het braaksel in een vaste gel omzet en tevens de geur neutraliseert. Het vernieuwde braakzakje neutraliseert de geur nog sneller! CareBag is opgevouwen tot een kleine handige verpakking en daardoor gemakkelijk mee te nemen in de handbagage in het vliegtuig of bus, in het dashboardkastje van de auto, in de rugzak op de boot of gewoon in de kleding wanneer men buitenshuis is. Na gebruik kan het CareBag braakzakje met behulp van twee katoenen koordjes volledig worden afgesloten zodat deze zonder te morsen kan worden weggegooid.

Te gebruiken bij

Misselijkheid (b.v. door zwangerschap of door reisziekte etc.)

Inhoud

3 stuks

Merk

CareBag

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen