Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Service Apotheek (3)
Hoofdbestanddeel
  1. Paracetamol (1)
  2. Ibuprofen (2)

Pijnstillers

Pijnstillers op reis

U wilt uw vakantie natuurlijk niet laten verpesten door pijn. Neem daarom altijd paracetamol mee wanneer u op reis gaat. Paracetamol is een veilige pijnstiller die gebruikt kan worden bij diverse pijnklachten, zoals hoofdpijn, kiespijn en verwondingen, maar ook bij een pijnlijke huid ten gevolge van zonnebrand. Paracetamol kan veilig gebruikt worden wanneer u andere medicijnen gebruikt en is in de gebruikelijke dosering niet schadelijk voor de maag. Voor kinderen zijn aangepaste doseringen van paracetamol verkrijgbaar. Wilt u liever een andere pijnstiller? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment.

3 Producten
Terug naar boven

Minder pijn

Pijn & koorts zijn extra vervelend tijdens het reizen. De enige remedie tegen koorts is uitzieken, maar gelukkig kan de pijn worden verminderd en de koorts worden geremd met een koortsverlagende pijnstiller. Op pijn, zoals hoofdpijn, kiespijn of menstruatiepijn zit u op vakantie natuurlijk niet te wachten. Gelukkig kunnen pijnstillers deze pijn snel verlichten. Zorg daarom altijd dat u goed voorbereid op reis gaat.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen