Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Healthypharm (1)
  2. Sandoz (1)
  3. Service Apotheek (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Loperamide (3)

Reizigersdiarree

Advies bij diarree op reis

Voorkom diarree op reis door voedingsmiddelen goed te verhitten, te schillen of niet op te eten wanneer u het niet vertrouwt. Krijgt u toch diarree, gebruik dan voldoende vocht. Eet waarin u trek heeft en wat u kan verdragen. Bij verhoogd risico op uitdrogen kan ORS rehydratiezout worden genomen. Wanneer de diarree om praktische redenen niet aanvaardbaar is, zoals bij langdurige auto- of busreizen, kunt kortdurend (maximaal 2 dagen) loperamide gebruiken.

3 Producten
Terug naar boven

Diarree op reis

Er zijn twee vormen van diarree. Acute diarree en chronische diarree. De symptomen van beide vormen diarree zijn grotendeels hetzelfde, veelvuldig ontlasting die los en waterig is, vaak gaat dit samen met een opgeblazen gevoel, buikkrampen of buikpijn. Tijdens het reizen is er meestal sprake van acute diarree. Dit komt plotseling op en is meestal binnen een paar dagen weer over. Blijf bij diaree altijd voldoende drinken om uitdroging te voorkomen. Neem voor de zekerheid altijd een product mee dat acture diarree kan stoppen. Dat voorkomt een veel ongemak tijdens de vakantie. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen