Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Jobst (1)

Reiskousen

Advies bij langeafstandsvluchten

Zorg voor voldoende vochtinname (liever geen koffie of alcohol). Doe elke 2 uur oefeningen; strek de kuitspieren, beweeg voeten en armen. Wanneer u een verhoogd risico op trombose hebt (roker, anticonceptiepil, overgewicht, recent operatie of ernstig letsel, leeftijd) en langer dan 6 uur vliegt, wordt een compressiekous tot aan de knie geadviseerd.

1 product
Terug naar boven

Ontspannen benen

Lang stilzitten is niet goed voor de benen. Tijdens vliegreizen of andere lange reizen kunnen de voeten en enkels dik worden en de benen pijn gaan doen. Voldoende bewegen kan pijnlijke en opgezwollen benen en voeten voorkomen. In combinatie met reiskousen wordt de kans op pijn nog kleiner. Reiskousen voorkomen problemen met de bloedsomloop in benen tijdens het reizen, door een druk te geven die de bloedsomloop stimuleert. Reiskousen zijn te gebruiken door zowel mannen als vrouwen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen