Morning-afterpil

Morning-afterpil als noodanticonceptiemiddel na onbeschermde seks of wanneer anticonceptiemethode heeft gefaald. Te gebruiken binnen 72 uur (3 dagen).

Er zijn geen producten gevonden.

Morning-afterpil

De morning-afterpil is een noodanticonceptiepil die wordt gebruikt na onbeschermde geslachtsgemeenschap of bij het mislukken van de anticonceptie. De pil dient binnen 72 uur na de onbeschermde geslachtsgemeenschap worden ingenomen om zwangerschap te kunnen voorkomen. Hoe sneller de morning-afterpil na de onbeschermde geslachtsgemeenschap wordt ingenomen, hoe beter hij werkt. Deze pil is alleen bedoeld als noodanticonceptie en niet geschikt als reguliere manier van anticonceptie.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen