Winkelen per

Selectie verfijnen

Sterkte
  1. SPF 50 (3)
  2. SPF 50+ (6)
Merk
  1. Eucerin (3)
  2. La Roche-Posay (3)
  3. Ladival (2)
  4. Lovea (1)

Kinderen

Bescherming van de kinderhuid

Een kinderhuid is extra kwetsbaar voor schade door de zon. Op jonge leeftijd verbranden geeft een grotere kans op huidkanker op latere leeftijd. Bescherm uw kind daarom met een zonnebrandproduct met een hoge beschermingsfactor, SPF30 of SPF50(+). Smeer opnieuw in als uw kind in het water is geweest, of gebruik een product dat waterbestendig is en daardoor minder vaak hoeft te worden aangebracht, zoals Vision.

9 ProductenHoud kinderen uit de zon

De huid van kinderen ontwikkelt zich nog volop en dus is hoogwaardige zonbescherming belangrijk. Voor een optimale bescherming van de huid van uw kind tegen de schadelijke invloeden van zonnestraling kan het best een speciale zonnebrandcrème voor kinderen worden gebruikt. Het is belangrijk om roodkleuring van de huid en zonnebrand bij kinderen te voorkomen. Houd kinderen daarom zoveel mogelijk uit de felle zon en smeer ze goed in met een zonnebrandcrème, zeker als ze veel in het water spelen. Verbranding op jonge leeftijd maakt de kans op huidkanker op latere leeftijd groter. Bescherm ze dus zo goed als u kunt. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen