Resdan Forte Kuur

Resdan Anti-roos shampoo voor de behandeling van schilfervorming, vetafscheiding en hoofdroos.

 9,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Resdan Forte Kuur

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Resdan Forte Kuur heeft een meervoudige, effectieve werking. De Salicylzuur bestrijdt roos en reinigt de hoofdhuid. Zinc Pyrithione werkt gist- en schimmeldodend, waardoor de oorzaak van roos extra wordt aangepakt. Menthol kalmeert de hoofdhuid, vermindert jeuk en geeft het haar een frisse geur. De shampoo is dermatologisch getest.

Productvoordelen

  • Dermatologisch getest

Dosering

Was uw haar de eerste 10 dagen eens in de 2 dagen met Resdan. Was daarna uw haar 2 tot 3 keer per week met Resdan, totdat uw hoofdroos verdwenen is.

Gebruiksadvies

Maak uw haar goed nat. Masseer de shampoo op uw hoofdhuid tot een schuimvorming is verkregen. Laat de shampoo vijf minuten inwerken op uw hoofdhuid. Spoel de shampoo goed uit.

Inhoud

125 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Merk

Resdan

Hoe te bewaren

U bewaart Resdan in de originele fles of tube met gesloten dop. Bewaren onder 25°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen