Resource Diabet

Resource Diabet is een kant-en-klare, isocalorische, volledige drinkvoeding op melkbasis.

Resource Diabet

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Resource Diabet is een kant-en-klare, isocalorische, volledige drinkvoeding op melkbasis. De Resource Diabet is gemaakt van complexe koolhydraten en vezels om de invloed op de bloedglucosewaarden te minimaliseren. Een cupje Resource Diabet bevat 200ml en is beschikbaar in meerdere smaken. Resource Diabet is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor de dieetbehandeling mensen met een verstoord glucosemetabolisme (diabetes mellitus). Resource Diabet is geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken. Resource® Diabet is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 3 jaar.

Te gebruiken bij

  • Dieetvoeding bij (risico op) ondervoeding 
  • Bij een verstoord glucosemetabolisme (verhoogd bloedglucosegehalte)

Productvoordelen

  • Glutenvrij

Dosering

1-3 cupjes Resource Diabet per dag als aanvulling op de voeding of volg de medische aanbeveling indien Resource Diabet gebruikt wordt als enige voedingsbron.

Bevat geen

Gluten

Inhoud

4x200 milliliter

Verpakkingsvorm

Flesje

Meer informatie

Resource Diabet is verkrijgbaar in verschillende smaken, vanille en koffie. Geopend dient het flesje binnen 24 uur geconsumeerd te worden. Het geopende flesje afgesloten in de koelkast bewaren. Bevat: lactose (0,5g/100ml), melkeiwit

Merk

Resource

Hoe te bewaren

Het flesje kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen