Resource Energy Dessert

Resource Energy Dessert is een kant-en-klare, energierijke (1,6 kcal/g) aanvullende lepelbare dieetvoeding op melkbasis.

Resource Energy Dessert

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Resource Energy Dessert is een kant-en-klare, energierijke (1,6 kcal/g) aanvullende lepelbare dieetvoeding op melkbasis. Een cupje Resource Energy Dessert bevat 125g en is beschikbaar in meerdere smaken. Resource Energy Dessert is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde energiebehoefte. Ook geschikt voor mensen met kauw- en/of slikproblemen. Resource Energy Dessert is niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Te gebruiken bij

  • Dieetvoeding bij (risico op) ondervoeding 
  • Verhoogde energiebehoefte 
  • Kauw en/of slikproblemen (dysfagie)

Dosering

1-3 cupjes per dag als aanvulling op de voeding of volg de medische aanbeveling.

Gebruiksadvies

Resource Energy Dessert is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 3 jaar

Samenstelling

Bevat: lactose (1,58g/100g), melkeiwit, soja-olie.

Bevat geen

Gluten

Inhoud

4x125 gram

Verpakkingsvorm

Cupje

Meer informatie

Geopend dient het cupje binnen 24 uur geconsumeerd te worden. Het geopende flesje afgesloten in de koelkast bewaren. Verkrijgbaar in de smaken vanille en chocolade.

Merk

Resource

Hoe te bewaren

Het cupje kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en tray staat.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen