Resource Energy Fruit

Resource® Energy Fruit is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde energiebehoefte.

Resource Energy Fruit

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Resource® Energy Fruit is een kant-en-klare, vezel- en energierijke (1,6 kcal/g) volledige, lepelbare fruitmoes op basis van fruitpuree. Een cupje Resource® Energy Fruit bevat 125g en is beschikbaar in meerdere smaken. Resource® Energy Fruit is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde energiebehoefte. Ook geschikt voor mensen met kauw- en/of slikproblemen. Resource® Energy Fruit is geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken. 

Dosering

1-3 cupjes per dag als aanvulling op de voeding of volg de medische aanbeveling.

Inhoud

3 cupjes van 125 gram

Verpakkingsvorm

Cupje

Meer informatie

Resource Energy is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 1 jaar. Behalve de smaak appel-aardbei. Deze is gechikt voor personen ouder dan 3 jaar.

Merk

Resource

Hoe te bewaren

Het cupje kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en tray staat. Geopend dient het cupje binnen 24 uur geconsumeerd te worden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen