Resource Fruit

Resource Fruit is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde energiebehoefte.

Resource Fruit

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Resource Fruit is een kant-en-klare, energierijke (1,25 kcal/ml) aanvullende drinkvoeding op basis van vruchtensapconcentraat. Een flesje Resource Fruit bevat 200ml en is beschikbaar in meerdere smaken. Resource Fruit is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde energiebehoefte. Resource Fruit is niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Te gebruiken bij

  • Dieetvoeding bij (risico op) ondervoeding 
  • Verhoogde energiebehoefte

Dosering

1-3 flesjes per dag als aanvulling op de voeding of volg de medische aanbeveling.

Gebruiksadvies

Resource Fruit is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 3 jaar.

Samenstelling

Bevat: lactose (<0,2g/100ml), melkeiwit.

Bevat geen

Gluten

Inhoud

4x200 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Meer informatie

Geopend dient het flesje binnen 24 uur geconsumeerd te worden. Het geopende flesje afgesloten in de koelkast bewaren. Verkrijgbaar in verschillende smaken: appel, frambozen-zwarte bes, sinaasappel en peer-kers.

Merk

Resource

Hoe te bewaren

Het flesje kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en tray staat.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen