Resource HP/HC

Resource HP/HC is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde energie- en eiwitbehoefte.

* Verplichte velden

Vanaf  13,21
Aantal:

Resource HP/HC

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Resource HP/HC is een kant-en-klare, eiwitrijke (25%kcal) en energierijke (1,6 kcal/ml) volledige drinkvoeding op melkbasis. Een flesje Resource HP/HC bevat 200ml en is beschikbaar in meerdere smaken. Resource HP/HC is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde energie- en eiwitbehoefte. Resource HP/HC is geschikt om als enige voedingsbron te dienen.

Te gebruiken bij

  • Dieetvoeding bij (risico op) ondervoeding 
  • Verhoogde energie- en eiwitbehoefte

Dosering

1-3 flesjes per dag als aanvulling op de voeding of volg de medische aanbeveling indien Resource HP/HC gebruikt wordt als enige voedingsbron.

Gebruiksadvies

Resource HP/HC is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 3 jaar.

Samenstelling

Bevat: lactose (<0,5g/100ml), melkeiwit.

Bevat geen

Gluten

Meer informatie

Geopend dient het flesje binnen 24 uur geconsumeerd te worden. Het geopende flesje afgesloten in de koelkast bewaren. Verkrijgbaar in verschillende smaken: aardbei, chocolade, caramel, perzik en vanille.

Merk

Resource

Hoe te bewaren

Het flesje kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en tray staat.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen