Resource Junior

Resource Junior is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en bij een verhoogde energiebehoefte bij kinderen van 1 tot 10 jaar.

Resource Junior

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Resource Junior is een kant-en-klare, energierijke (1,5 kcal/ml) volledige drinkvoeding voor kinderen vanaf 1 jaar op melkbasis. Een flesje Resource Junior bevat 200ml en is beschikbaar in meerdere smaken. Resource Junior is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en bij een verhoogde energiebehoefte bij kinderen van 1 tot 10 jaar. Resource Junior is geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Te gebruiken bij

  • Dieetvoeding bij (risico op) ondervoeding bij kinderen van 1 tot 10 jaar 
  • Verhoogde energiebehoefte

Dosering

1-3 flesjes Resource Junior als aanvulling op de voeding of volg de medische aanbeveling indien de Resource Junior wordt gebruikt als enige voedingsbron.

Gebruiksadvies

Resource Junior is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 1 jaar.

Samenstelling

Bevat: lactose (<0,3g/100ml), melkeiwit.

Bevat geen

Gluten

Inhoud

4x200 milliliter

Verpakkingsvorm

Fles

Meer informatie

Geopend dient het flesje binnen 24 uur geconsumeerd te worden. Het geopende flesje afgesloten in de koelkast bewaren. Verkrijgbaar in de smaken chocolade, aardbei en vanille

Merk

Resource

Hoe te bewaren

Het flesje kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en tray staat.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen