Resource Soup

Resource Soup is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde energie- en eiwitbehoefte.

Resource Soup

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Resource Soup is een kant-en-klare, eiwit- (18%kcal) en energierijke (1,5 kcal/ml) volledige drinkvoeding met een hartige smaak. Een beker Resource Soup bevat 200ml en is beschikbaar in meerdere smaken. Resource Soup is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde energie- en eiwitbehoefte. Resource Soup is geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Te gebruiken bij

  • Dieetvoeding bij (risico op) ondervoeding 
  • Verhoogde energie- en eiwitbehoefte

Dosering

1-3 bekers per dag als aanvulling op de voeding of volg de medische aanbeveling indien Resource Soup gebruikt wordt als enige voedingsbron.

Gebruiksadvies

De Resource Soup kan bereid worden in de magnetron (mits het aluminiumfolie verwijderd is) of in een pan op zacht vuur. Let op: niet laten koken en roeren voor gebruik. Alle restjes na openen en opwarmen weggooien. Ook de restjes niet nogmaals verwarmen. Resource Soup is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 3 jaar.

Samenstelling

Bevat: lactose (<0,5g/100ml), melkeiwit. Smaak kip: Bevat sporen van eieren en selderij. Smaak zomergroenten: Bevat sporen van selderij.

Bevat geen

Gluten

Inhoud

4x200 milliliter

Verpakkingsvorm

Beker

Meer informatie

Verkrijgbaar in verschillende smaken: kip en groentecrème.

Merk

Resource

Hoe te bewaren

De beker kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en tray staat.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen