Resource ThickenUp Clear Sticks

Resource ThickenUp Clear is een dieetvoeding voor de dieetbehandeling van patiënten met kauw- en/of slikproblemen (dysfagie).

 5,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Resource ThickenUp Clear Sticks

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Resource ThickenUp Clear is een helder verdikkingsmiddel dat geen invloed heeft op geur en smaak. Het klontert niet, is amylase-resistent en dikt niet na. Een maatschepje (bijgesloten in verpakking) Resource ThickenUp Clear bevat 1,2g. Resource ThickenUp Clear is een dieetvoeding voor de dieetbehandeling van patiënten met kauw- en/of slikproblemen (dysfagie).

Te gebruiken bij

  • Dieetbehandeling van patiënten met kauw- en/of slikproblemen (dysfagie)

Gebruiksadvies

Doe de gewenste hoeveelheid Resource ThickenUp Clear in een droog glas/kopje. Voeg de vloeistof al roerend toe. Wacht tot de vloeistof de gewenste dikte heeft bereikt. Resource ThickenUp Clear is niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Samenstelling

Bevat: melkeiwit (kan sporen bevatten).

Bevat geen

Lactose en gluten

Inhoud

28.8 gram

Verpakkingsvorm

Stick

Meer informatie

Geopend is het product – mits afgesloten en droog bewaard – 2 maanden houdbaar. Resource ThickenUp Clear is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 3 jaar.

Merk

Resource

Hoe te bewaren

Het blikje kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en tray staat.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen