Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (12)
  2. Comforthoek (1)
  3. Romed (1)
  4. Service Apotheek (2)
  5. Tena (1)
  6. Vitility (10)

Hulpmiddelen

Wanneer bewegen lastiger wordt

Wanneer u reuma heeft zijn simpele dingen soms niet meer zo eenvoudig. Gelukkig zijn er veel handige hulpmiddelen zodat u toch alles zelf kan blijven doen.

27 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3

Impact op het dagelijks leven

De lichamelijke gevolgen van reuma kunnen een grote impact hebben op het dagelijks leven. Simpele dingen als de nagels knippen of eten met bestek lukken soms niet meer door pijn en stijfheid. Ook aan- en uitkleden kan erg lastig worden. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die deze dingen weer mogelijk maken. Zelf uw hobby's kunt u meestal gewoon blijven doen. Bij Leef.nl vindt u verschillende hulpmiddelen die het dagelijks leven met reuma vergemakkelijken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen