Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Romed (1)
  3. Service Apotheek (2)

Winkelen per
  1. Actieve filters
  2. Romed
  3. Alles wissen

Geneesmiddelgebruik

Hulp bij uitknijpen en uitdrukken

Wanneer uw handen pijn doen en stijf zijn is iets simpels als het uitdrukken van een tablet of het uitknijpen van een tube erg lastig. Met deze handige producten gaat het lukken.

1 product
Terug naar boven

Medicijnverpakkingen

Pijnlijke en stijve handen maken het soms onmogelijk om pillen uit een strip te drukken. Ook zalf of gewoon tandpasta uit een tube knijpen is dan een vervelend en soms bijna onmogelijke opgave. In sommige gevallen moeten tabletten worden doormidden worden gebroken of zelfs vergruist, een klusje dat zelfs met niet pijnlijke handen lastig is. Er zijn kleine simpele hulpmiddelen die deze handelingen toch mogelijk maken, zelfs wanneer u maar een hand kunt gebruiken. Kijk hier en tob niet langer met die lastige verpakkingen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen