Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Huishoudelijk

Van speciale scharen tot penverdikkers

In het huishouden kunnen klusjes voorkomen die met pijnlijke en stijve gewrichten lastig zijn. Soms is de oplossing simpel, zoals een penverdikker. Kijk hier hoe we het leven voor u gemakkelijker kunnen maken.

1 product
Terug naar boven

Hulp in de houdhouding

Reuma kan voor veel lichamelijke ongemakken zorgen. Ook het huishouden kan daardoor nog maar met veel moeite worden gedaan. Ook dingen die u iedere dag nodig heeft als een schaar of een pen, kunnen door stijfheid van de spieren en pijn niet meer worden gebruikt. Met een kleine aanpassing, of een hulpmiddel is nog wel veel mogelijk. U maakt het uzelf gemakkelijker en kunt langer zonder hulp zelfstandig blijven. Leef.nl heeft veel hulpmiddelen voor het huishouden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen